Video Mesazh nga Presidenca e Zonës

Materialet e Mbështetjes te Vetja

Këto udhëzime janë krijuar për të ndihmuar anëtarët të marrin bekimet shpirtërore dhe materiale të mbështetjes te vetja.
Kerkoni me shume informacion ne faqen kryesore te mbeshtetjes te vetja.