Ndihma ndaj Refugjatëve në Europë

people are carrying donation bags

Presidenca e Parë na fton të marrim pjesë në projektet vendore për ndihmën ndaj refugjatëve.


Ky çast nuk i karakterizon refugjatët, por reagimi ynë do të na ndihmojë të na karakterizojë ne.


Me lutje vendosni atë që mund të bëni që t’u shërbeni refugjatëve që jetojnë në lagjet tuaja të banimit dhe në komunitetet tuaja.


Frymëzohuni nga ajo që janë duke bërë të tjerët për t’iu ardhur në ndihmë.


Ftesa e Shpëtimtarit për të bërë një ndryshim