- Mirëqenia dhe Mbështetja te Vetja -

Serve as a Humanitarian Technical Specialist and provide expertise project management guidance in the Church’s humanitarian initiatives. Read more details about this service missionary opportunity here.
Një grup i gjerë burimesh për Mirëqenien dhe Mbështetjen te Vetja i Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme, në dispozicion për 40 vende të Europës, tani mund të gjendet në një kënd të vetëm interneti
Latter-day Saint Charities continues to provide urgently needed help to thousands of Afghan refugees in Germany, the United States and Qatar.
Përgatitja për raste urgjencash apo situata të vështira
Trajnimi për mbështetjen te vetja po ndihmon për të përmirësuar jetën e njerëzve në ishujt e Kepit të Gjelbër.
Montse qe në gjendje ta ndryshonte krejtësisht jetën e saj shpirtërisht dhe profesionalisht, pasi mori pjesë në kursin Arsimim për Punë më të Mirë.
Organizata Bamirëse SHDM e ndihmoi qendrën Los Rosales që ndodhet në Mostar, për njerëz në moshë madhore me paaftësi njohëse, për të plotësuar një kuzhinë profesionale dhe një hapësirë ngrënieje, për trajnimin dhe përdorimin e studentëve të saj.
Nëpërmjet programit të mbështetjes te vetja, Xhesika mëson se si të sigurojë të ardhura për veten e saj dhe tani ndihmon të tjerët që të bëhen të mbështetur te vetja.
Armandoja dhe Suela kanë punuar së bashku për të ngritur vetë biznesin e tyre për rinovimin [e ndenjëseve] të makinave me qëllim që të kenë një familje më të fortë dhe më të mbështetur te vetja.
Kur Klaudia u zhvendos për në Portugali nga vendi i saj i lindjes, Brazili, e gjeti të pamundur ta vazhdonte karrierën e saj si mësuese historie. Shihni se si nisma e mbështetjes te vetja e ndihmoi atë të zbulonte një shteg të ri.
Shikoni se si nisma për Mbështetjen te Vetja e bekoi së tepërmi jetën e Çavit pasi ai vendosi të merrte pjesë.
Presidenti Henri B. Ajring na nxit t’i shfaqim besimin dhe dashurinë tonë për Zotin nëpërmjet shërbimit ndaj të tjerëve, pavarësisht sprovave tona.