Të gjitha ngjarjet

Duke filluar nga 'Qendra e Vizitorëve të Tempullit të Romës' dhe nga 'Kisha historike e Zonjës Sonë' në Kopenhagen, kjo ngjarje ndërfetare do të transmetohet më 19 Dhjetor, 2021, në orën 18:00 (6:00 Mbasdite) të orës së Europës Qëndrore.