Artikujt e Redaksisë së Lajmeve

Vizita e dhënies së shërbesës në gjashtë vende europiane përfshiu mbledhje me anëtarë e misionarë të Kishës dhe takime me zyrtarë të qeverive
Tema e rinisë për vitin 2024: “Unë jam një dishepull i Jezu Krishtit” (3 Nefi 5:13), është fokusi i një Ngjarjeje Mbarëbotërore me Diskutime, për Rininë, mbi dishepullimin, ditën e diel, më 28 janar 2024.
Të rinj dhe të reja në moshë madhore nga mbarë Europa marrin pjesë në një paraqitje të bërë së fundi me titull: “Kultivimi i një këndvështrimi pozitiv mbi seksualitetin”
Profeti e lavdëron atë si një burrë të kthimit në besim, zotimit dhe përkushtimit
Të martën, më 3 tetor 2023, në Stamboll, Plaku Piter dhe Motra Karla Hjubër, u nderuan në emër të Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme për kontributet e tyre në përpjekjet për ndihmën nga tërmeti në Turqi. 
Duke filluar nga data 2 shtator, ngjarja mund të shihet në kanale të ndryshme të kishës
14 çifte filluan shërbimin e tyre trevjeçar më 1 korrik 2023
Vizitoni këndin e internetit të Bibliotekës së programit FamilySearch për oraret e funksionimit dhe një qendër të programit FamilySearch pranë jush.
Do të jetë shtëpia e dytë e Zotit në Spanjë
Udhëheqësit e UNICEF-it në SHBA vizitojnë qendrat humanitare të Kishës në Solt Lejk Siti
Në përgjigje ndaj tërmeteve shkatërruese që goditën Turqinë dhe Sirinë, Presidenca e Zonës së Europës Qendrore të Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme, bëri sot deklaratën e mëposhtme:
Mund të pyesë dikush. Duke i mbrojtur kulturat e prodhimit nga moti boshnjak, serrat e trefishojnë kohëzgjatjen e periudhës boshnjake për rritjen e bimëve dhe e dyfishojnë rendimentin e bimëve që rriten brenda tyre