Solt‑Lejk‑Siti, Jutë

Njoftohen Caktimet e Udhëheqjes së Misioneve për Vitin 2024

Presidenca e Parë e Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme ka thirrur udhëheqës të rinj misionesh për 12 misione në Europë.

Presidenca e Parë e Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme ka thirrur udhëheqës të rinj misionesh për 12 misione në Europë. Këto çifte të reja udhëheqëse do ta fillojnë shërbimin e tyre trevjeçar në korrik. Emrat dhe caktimet e tyre renditen më poshtë. Do të hapen dy misione të reja europiane, duke hyrë në fuqi nga data 1 korrik 2024: Misioni i Gjermanisë, Hamburg dhe Misioni i Portugalisë, Porto.

Presidenca e Parë e Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme ka thirrur udhëheqës të rinj misionesh për 144 misione në mbarë botën në vitin 2024. Kjo përfshin 36 misione të reja, dy prej të cilave në Europë.
Presidenca e Parë e Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme ka thirrur udhëheqës të rinj misionesh për 144 misione në mbarë botën në vitin 2024. Kjo përfshin 36 misione të reja, dy prej të cilave në Europë.

Zona e Europës Qendrore

Misioni | Presidenti dhe Shoqëruesja

Belgjikë/Holandë
↳ Marius H. fon Molendorf dhe Natania R. fon Molendorf
Francë, Lion
↳ Xhejsën M. Sulier dhe Xhenifer H. Sulier
Gjermani, Berlin
↳ Ejs Mojer dhe Anxhela Mojer
Gjermani, Hamburg
↳ Dërk Franc dhe Anja Franc
Spanjë, Madridi Jugor
↳ Adonai S. Obando dhe Maria Obando

Zona e Europës Veriore

Misioni | Presidenti dhe Shoqëruesja

Danimarkë, Kopenhagen
↳ Xhemi Dejvidson dhe Xhudi Dejvidson
Angli, Bristol
↳ Leland E. Mejëll dhe Berni Mejëll
Angli, Londër
↳ Pol H. Sinkler dhe Mona M. Sinkler
Norvegji, Oslo                         
↳ Lizli C. Apdajk dhe MeriEn Apdajk
Portugali, Lisbonë
↳ Aaron Blekuelder dhe Zhënevievë Blekuelder
Portugali, Porto
↳ Estevan P. Leal dhe Daniela A. Leal
Skoci/Irlandë
↳ Gregëri Randëll dhe Emili Randëll