Dëshmitarë të Koncertit të Krishtlindjes (rikujtesë)

Duke filluar nga 'Qendra e Vizitorëve të Tempullit të Romës' dhe nga 'Kisha historike e Zonjës Sonë' në Kopenhagen, kjo ngjarje ndërfetare do të transmetohet më 19 Dhjetor, 2021, në orën 18:00 (6:00 Mbasdite) të orës së Europës Qëndrore.

Dëshmitarët e Krishtlindjes - Reklamë

Presidencia e Zonës së Europës fton përzemërsisht të gjithë të shikojnë koncertin e parë të festave të sponsorizuar nga Zona që quhet: Dëshmitarët e Krishtlindjes.

Duke filluar nga 'Qendra e Vizitorëve të Tempullit të Romës' dhe nga 'Kisha historike e Zonjës Sonë' në Kopenhagen, kjo ngjarje ndërfetare do të transmetohet më 19 Dhjetor, 2021, në orën 18:00 (6:00 Mbasdite) të orës së Europës Qëndrore.

Koncerti do të ketë performanca muzikore me këngë Krishtlindjesh nga violinistja e shquar, Xheni Ouks Bejkër, Familja Katër, dhe Aleks Sharp. Narracioni do të jepet nga aktori Danez, Tomas Ambt Kofod.

Kjo ngjarje do të publikohet në listën muzikore të fushatës 'Drita e Krishtit' në Facebook si më poshtë: 

https://www.facebook.com/watch/619896421415548/400584858217603